Hampaiden valkaisu

Hampaiden valkaisu, joka tuottaa tehokkaita tuloksia miedoilla aineilla

Tummuneita ja laikkuneita hampaita voidaan hoitaa turvallisesti ja tehokkaasti valkaisemalla. Käytämme hampaiden valkaisussa Enlighten-menetelmää  joka on Englannissa hammaslääkäreiden kehittämä premium-valkaisumenetelmä. Enlighten hampaiden valkaisua suosittelee tänä päivänä jo yli 3000 hammaslääkäriä. Enlighten valkaisun suurin ero edullisempiin valkaisuihin on sen luotettavat, ennakoitavissa olevat tulokset. Mikään muu hampaiden valkaisumenetelmä ei kykene yhtä tehokkaasti ja ennustettavasti saavuttamaan vastaavia tuloksia yhtä miedoilla aineilla.

Enlighten – hampaiden valkaisumenetelmä tiivistettynä

 • B1 vaaleustakuu – tulokset voidaan ennustaa. Enlighten valkaisua on suoritettu jo lähes puolimiljoonaa joista 95% on saavuttanut vähintään B1 sävyn 2 viikossa ja 98% 3 viikossa. Hampaiden valkaisu kannattaa tehdä kerralla kunnolla.
 • Yksinkertainen menetelmä – Vaivalloisia iensuojauksia ei tarvita, koska käytetyt aineet eivät alhaisen konsentraation vuoksi vahingoita suun pehmytkudosta. Näin ollen suutakaan ei tarvitse pitää auki tuntitolkulla. Enlighten hampaiden valkaisussa ei käytetä ”laservaloja”, sillä on osoitettu, että valkaisuissa käytetyillä laser tai sinivalolampuilla ei ole merkittävää vaikutusta valkaisutulokseen.
 • Minimaalinen vihlonta – valkaisugeelien konsentraatiot ovat hyvin alhaisia ja geelien vahvuutta nostetaan vaiheittain. Enlighten valkaisuun kuuluvat olennaisena osana tehokkaat vihlontaa ehkäisevät toimenpiteet.
 • Pitkäkestoiset tulokset, joita on helppo ylläpitää – Valkaisutuloksesta saadaan pysyvä hyvin yksinkertaisella ylläpitomenetelmällä. Ylläpito on aina yksilöllistä, mutta yleensä se tarkoittaa valkaisumuottien käyttöä suussa yhden yön yli esimerkiksi joka toinen kuukausi.
 • Ei ruokavaliorajoituksia – Hampaiden valkaisujakson aikana nautittu ruoka tai juoma ei vaikuta valkaisutulokseen. Voit jatkaa esimerkiksi teen ja kahvin nauttimista.
 • pH neutraalit ja tuoreet valkaisugeelit -Tämä on valkaisun turvallisuuden ja tuloksen luonnollisuuden ohessa hyvin tärkeää. Esimerkiksi happamat valkaisugeelit voivat olla hampaan kiilteelle vahingollisia ja valkaisutulos voi olla epäluonnollisen näköinen. Enlighten valkaisugeelit pysyvät pH neutraaleina katkeamattoman kylmäketjun avulla. Geelit siis valmistetaan ja säilytetään kylmässä. Lisäksi Enlighten valkaisugeelejä ei valmisteta suuria määriä kerralla eivätkä ne siis istu varastossa vuosikausia.
 • EU direktiivin mukaiset geelit – Enlighten hampaiden valkaisussa käytettävät valkaisugeelit ovat kaikki EU-direktiivin mukaisia. EU-direktiivin mukaan vahvin sallittu valkaisugeelikonsentraatio on 6% vetyperoksidi. Suomessa, useassa paikassa hampaiden valkaisuissa käytetään edelleen jopa 30% vetyperoksidigeelejä.

Enlighten hampaiden valkaisun tuloksia

hampaiden valkaisu

hampaiden valkaisu

Enlighten hampaiden valkaisun päävaiheet

 1. Otetaan tarkat jäljennökset valkaisumuottien teettämistä varten ja samalla aloitetaan Enlighten Tooth Serumin käyttö.
 2. Teetetään Enlighten Laboratoriossa valkaisumuotit. Käytetään erikoislaitteita, joilla saadaan aikaan 10 kertaa kovempi paine valkaisumuottien prässivaiheessa, kuin normi laitteella. Näin varmistetaan muottien erinomainen istuvuus ja ienrajojen mahdollisiman hyvä tiiveys
 3. Kun valkaisumuotti saapuu klinikalle, alkaa Enlighten kotivalkaisujakso, joka kestää normaalisti kaksi viikkoa.
 4. Kotivalkaisujakson jälkeen vastaanotolla suoritetaan vielä 40 min vastaanottovalkaisujakso.
 5. Käydään läpi ohjeet yksinkertaista ylläpito varten.

Kysy lisää Enlighten hampaiden valkaisusta tai varaa heti ilmainen konsultaatiokäynti.

 

18_arty-angle-group_rgb

Kategoriat: Hammaslääkäripalvelut, Palvelut, Suuhygienistipalvelut | Avainsanat: , , , , , , , ,