tietoa palveluista

Palvelut

hampaiden valkaisu

Hampaiden valkaisu, joka tuottaa tehokkaita tuloksia miedoilla aineilla
Tummuneita ja laikkuneita hampaita voidaan hoitaa turvallisesti ja tehokkaasti valkaisemalla. Käytämme hampaiden valkaisussa Enlighten-menetelmää joka on Englannissa hammaslääkäreiden kehittämä premium-valkaisumenetelmä. Enlighten hampaiden valkaisua suosittelee tänä päivänä jo yli 3000 hammaslääkäriä. Enlighten valkaisun suurin ero edullisempiin valkaisuihin on sen luotettavat, ennakoitavissa olevat tulokset. Mikään muu hampaiden valkaisumenetelmä ei kykene yhtä tehokkaasti ja ennustettavasti saavuttamaan vastaavia tuloksia yhtä miedoilla aineilla.

Enlighten – hampaiden valkaisumenetelmä tiivistettynä
B1 vaaleustakuu – tulokset voidaan ennustaa. Enlighten valkaisua on suoritettu jo lähes puolimiljoonaa joista 95% on saavuttanut vähintään B1 sävyn 2 viikossa ja 98% 3 viikossa. Hampaiden valkaisu kannattaa tehdä kerralla kunnolla.
Yksinkertainen menetelmä – Vaivalloisia iensuojauksia ei tarvita, koska käytetyt aineet eivät alhaisen konsentraation vuoksi vahingoita suun pehmytkudosta. Näin ollen suutakaan ei tarvitse pitää auki tuntitolkulla. Enlighten hampaiden valkaisussa ei käytetä ”laservaloja”, sillä on osoitettu, että valkaisuissa käytetyillä laser tai sinivalolampuilla ei ole merkittävää vaikutusta valkaisutulokseen.
Minimaalinen vihlonta – valkaisugeelien konsentraatiot ovat hyvin alhaisia ja geelien vahvuutta nostetaan vaiheittain. Enlighten valkaisuun kuuluvat olennaisena osana tehokkaat vihlontaa ehkäisevät toimenpiteet.
Pitkäkestoiset tulokset, joita on helppo ylläpitää – Valkaisutuloksesta saadaan pysyvä hyvin yksinkertaisella ylläpitomenetelmällä. Ylläpito on aina yksilöllistä, mutta yleensä se tarkoittaa valkaisumuottien käyttöä suussa yhden yön yli esimerkiksi joka toinen kuukausi.
Ei ruokavaliorajoituksia – Hampaiden valkaisujakson aikana nautittu ruoka tai juoma ei vaikuta valkaisutulokseen. Voit jatkaa esimerkiksi teen ja kahvin nauttimista.
pH neutraalit ja tuoreet valkaisugeelit -Tämä on valkaisun turvallisuuden ja tuloksen luonnollisuuden ohessa hyvin tärkeää. Esimerkiksi happamat valkaisugeelit voivat olla hampaan kiilteelle vahingollisia ja valkaisutulos voi olla epäluonnollisen näköinen. Enlighten valkaisugeelit pysyvät pH neutraaleina katkeamattoman kylmäketjun avulla. Geelit siis valmistetaan ja säilytetään kylmässä. Lisäksi Enlighten valkaisugeelejä ei valmisteta suuria määriä kerralla eivätkä ne siis istu varastossa vuosikausia.
EU direktiivin mukaiset geelit – Enlighten hampaiden valkaisussa käytettävät valkaisugeelit ovat kaikki EU-direktiivin mukaisia. EU-direktiivin mukaan vahvin sallittu valkaisugeelikonsentraatio on 6% vetyperoksidi. Suomessa, useassa paikassa hampaiden valkaisuissa käytetään edelleen jopa 30%

Hoidon kulku

050 529 0969

Hammaslääkärin PÄivystys

soita kun tarvitset apua