tietoa palveluista

Palvelut

Hammaslääkäripäivystys

Hammassärky voi tulla illalla viikonloppuna tai juhlapyhinä, jolloin normaalivastaanotot ovat kiinni. Andanten hammaslääkäripäivystys Oulussa on auttanut tuhansia potilaita akuuteissa tilanteissa jo vuodesta 1994, olipa kyseessä sitten särky, lohkeama tai tapaturma.

Hammaslääkärimme päivystää Oulussa aina kun mahdollista. Jos tarvitset apua niin soita päivystävän puhelinumeroon -> 050 529 0969 Andante – Hammaslääkäripäivystys Oulu.

Hammaslääkärin päivystysvastaanotolla on tarkoitus antaa ensiapu, jolla tilanne saadaan rauhoittumaan. Tarvittavat hoitotoimenpiteet vaihtelevat tilanteen mukaan. Kun syynä on esimerkiksi hammassärky, selvitämme erilaisten diagnostisten menetelmien avulla, mistä särky johtuu. Kun todellinen syy on löydetty, voidaan tarvittava hoito antaa. Hammaslääkäripäivystyksessä tehtyjen toimenpiteiden jälkeen tarvittavia hoitoja jatketaan normaalivastaanoton aikana. Jos syynä on esimerkiksi hampaan lohkeaminen, hammas voidaan usein paikata pysyvästi saman tien. Joskus on kuitenkin syytä ensin laittaa väliaikainen paikka.

Miten toimin?

050 529 0969

Hammaslääkärin PÄivystys

soita kun tarvitset apua