UKK

Rahoituksen hakeminen on helppoa ja nopeaa. Kun tiedät toivomasi rahoitusmäärän, voit tehdä hakemuksen alla olevalla sähköisellä hakemuksella tai paikan päällä asiantuntevan henkilökuntamme avustuksella. Myös olemassa olevan luoton korotus onnistuu alla olevan hakemuksen kautta. Luotonantaja on Resurs Bank AB Suomen sivuliike.

  • Et maksa käynnin yhteydessä mitään. Lasku käynnistäsi ja hoidostasi toimitetaan kotiisi ostokuukautta seuraavana kuukautena, jolloin valitset sinulle parhaiten sopivan maksuvaihtoehdon.
  • Saat 30-60 vuorokautta kulutonta ja korotonta maksuaikaa
  • Voit halutessasi jakaa summan pidemmälle maksuajalle ja valita useista eri maksuvaihtoehdoista – katso lisätiedot esitteestä

Saat luottopäätöksen heti ja tilin käyttöösi kun olet allekirjoittanut luottosopimuksen sähköisesti TUPAS-varmenteella. Tämän jälkeen voit asioida vastaanotolla näyttämällä oston yhteydessä voimassa olevan henkilötodistuksen.

AVAA RAHOITUSHAKEMUS TÄSTÄ

Tekstiviesti – luotonhaku

Mikäli sinulla on käytössä älypuhelin, voi hakea rahoitusta myös tekstiviestillä numerosta 18311 hakusanalla HAMMAS. Saat hakemuslinkin puhelimeesi ja voit allekirjoittaa hyväksytyn sopimuksen sähköisesti TUPAS-varmenteella. Tämän jälkeen voit asioida vastaanotolla näyttämällä oston yhteydessä voimassa olevan hekilötodistuksen. 

Rahoitusesite

Jos sinulla on kysyttävä hakemuksesta, rahoitusvaihtoehdoista tai tiliehdoista, ole yhteydessä Resurs Bankin asiakaspalveluun,

puh. 09 622 4308 (ma-pe 8-18).

Osoitteemme on Kirkkokatu 17 B 22 4krs 90100 OULU.

Ulko-ovemme on Oulun rotuaarin palloaukiolla Burger Kingin liukuovien vieressä. Soita summeria niin päästämme sinut sisään.

Meillä on usein tarjolla aikoja myös viikonloppuisin ja iltaisin. Jos et löydä nettiajanvarauksesta sopivaa aikaa niin soita meille. Yritämme aina järjestää juuri sinulle parhaiten sopivan ajan.:)

050 529 0969